• Vkljucen si banner
  • socialni teden 2015 970x200
  • vkljucen podprimo se

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE PROJEKTOV RAZVOJA IN PROFESIONALIZACIJE NEVLADNIH ORGANIZACIJ IN PROSTOVOLJSTVA

Ministrstvo za javno upravo je dne 4. 5. 2018 v Uradnem listu RS, št. 31/2018 objavilo Javni razpis za sofinanciranje projektov razvoja in profesionalizacije nevladnih organizacij in prostovoljstva. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje projektov, ki bodo prispevali k razvoju in profesionalizaciji nevladnih organizacij in prostovoljstva v Sloveniji.

Sofinancirani bodo projekti v katerikoli fazi razvoja ali izvedbe, ki bodo ustrezno identificirali in naslavljali potrebe v okolju z zagotavljanjem učinkovitih in kakovostnih storitev, ki bodo prispevale k zagotavljanju trajnostno naravnanih delovnih mest v nevladnem sektorju.

Ministrstvo bo v okviru izbranih projektov subvencioniralo:
SKLOP A:
trajnostno naravnana delovna mesta v nevladnih organizacijah;

SKLOP B:
trajnostno naravnana delovna mesta za mentorje in koordinatorje prostovoljstva v prostovoljskih organizacijah

Informativna delavnica za potencialne prijavitelje Javnega razpisa za SOFINANCIRANJE PROJEKTOV RAZVOJA IN PROFESIONALIZACIJE NEVLADNIH ORGANIZACIJ IN PROSTOVOLJSTVA

Ministrstvo bo javni razpis podrobneje predstavilo na informativni delavnici za potencialne prijavitelje, ki bo v petek, 11. maja 2018 ob 11. uri v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, 1000 Ljubljana. Zaradi velikega števila prijav smo prijave na petkovo delavnico zaprli.

Organizirana bo dodatna informativna delavnica in sicer v sredo, 16. maja ob 12.30 v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, 1000 Ljubljana. Prosimo za vaše prijave preko spletnega obrazca.

Kontakt

  • Mreža za socialno vključenost - Vključen.si
  • Kristanova ulica 1,1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Telefon: 030 646 943