• svetovni dan molitve 2019 970x200
  • Vkljucen si banner
  • socialni teden 2015 970x200
  • vkljucen podprimo se

"IT meet up" - predstavitev IT Launch Box mentorske platforme

V okviru Erasmus+ projekta IT Launch Box vabimo vse zainteresirane na predstavitev mentorske platforme, ki je namenjena mladim za vzpostavitev brezplačnega spletnega mentorskega odnosa z izkušenim programerjem ali podjetnikom. Dogodek bo potekal v sredo, 28. 3. 2018, ob 16. uri v prostorih Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana).

 


NEFIKS gumb

IT Launch box
Cilj projekta je razvoj IT in podjetniških kompetenc ter povečanje zaposljivosti mladih udeležencev. Projekt se izvaja v sodelovanju organizacij iz sedmih držav (Romunije, Grčije, Makedonije, Poljske, Španije, Portugalske in Slovenije). Mentorski proces je v projektu namenjen razmišljanju o zaposlitvenih možnostih mentoriranca in njegovemu nadaljnjemu kariernemu razvoju v IT-sektorju.
Vsi, ki razmišljate o udeležbi na mentorski platformi ali pa želite le več izvedeti o IT Launch Box mentorski platformi, ste vljudno vabljeni na »IT meet up« na Zavod Nefiks (sreda, 28. 3. ob 16. uri). Dogodek bo trajal eno uro, na njem pa boste udeleženci izvedeli vse potrebne informacije o IT Launch Box projektu, obenem pa boste že razvijali IT veščino, ki je zelo uporabna tudi izven IT sektorja, saj bo na dogodku potekala kratka delavnica uporabe programa Microsoft Excel. V ta namen lahko udeleženci prinesete svoje prenosne računalnike.


NEFIKS gumb

Prosimo, da se na dogodek prijavite do 24. 3. 2018, da lahko zagotovimo dovolj darilc in prigrizkov za vse.
Če imate v zvezi s projektom IT Launch Box kakršnakoli vprašanja ali pomisleke, nam jih prosimo sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

IT Launch box pasica

Kontakt

  • Mreža za socialno vključenost - Vključen.si
  • Kristanova ulica 1,1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Telefon: 030 646 943