• 2020 40 dni brez alkohola
  • 2020 sticisce link 2 970x200
  • socialni teden 2015 970x200
  • vkljucen podprimo se

Vprašalnik ekspertne skupine za področje duševnega zdravja mladih

Duševno zdravje je tesno povezano s telesnim zdravjem in skupaj omogočata, da posameznik dosega svoje potenciale ter se razvija na osebnem in družbenem nivoju. Na Mladinskem svetu Slovenije ugotavljamo, da je področje duševnega zdravja med mladimi premalo raziskano, zato smo v okviru ekspertne skupine pripravili vprašalnik, s katerim želimo izvedeti, ali se v organizacijah na kakršenkoli način srečujete s področjem duševnega zdravja oz. duševnih težav med mladimi. 
Vprašalnik je namenjen vsem organizacijam, ki pri svojem delovanju vključujete mlade v starosti 15 do 29 let (ne glede na to, če vključujete tudi druge starostne skupine). MSSProsimo, da vprašalnik izpolni polnoletni predstavnik organizacije, ki dela z mladimi in dobro pozna delovanje in aktivnosti organizacije; pri izpolnjevanju pa naj se po potrebi posvetuje tudi z drugimi. Nekatera vprašanja so odprtega tipa in namenoma nismo želeli ponuditi odgovorov, saj želimo pridobiti čim bolj pristne in realne odgovore. Napačnih odgovorov ni.
Izpolnjevanje vprašalnika traja okvirno 10 minut. Prosimo, da ga izpolnite najkasneje do petka, 1. decembra 2019. Podatki iz vprašalnika bodo služili za pripravo analize in nadaljnjih dokumentov, ki jih bomo na Mladinskem svetu Slovenije uporabili pri zagovorništvu mladih na področju duševnega zdravja. Rezultati analize bodo tudi javno predstavljeni, predvidoma v začetku prihodnjega leta.
Za dodatna pojasnila se obrnite na MSS po telefonu ali na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Za izpolnjevanje vprašalnika in vaš dragocen prispevek na tem področju se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo,
vaš Mladinski svet Slovenije

Kontakt

  • Mreža za socialno vključenost - Vključen.si
  • Kristanova ulica 1,1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Telefon: 030 646 943