• Vkljucen si banner
  • socialni teden 2015 970x200
  • vkljucen podprimo se

Vikend skupina za žalujoče po izgubi bližnje osebe zaradi samomora

Zavedamo se, da žalovanje po izgubi bližnje osebe zaradi samomoru zahteva od žalujočega veliko moči za preživetje te izgube. Veliko več, kot ob žalovanju zaradi drugih izgub. Pojavlja se še več vprašanj ZAKAJ, žalujoči začuti široko paleto čustev ob izgubi, med drugimi tudi sram. Naša družba še vedno pritiska na nemočne in ne odobrava tistih, ki se sami umaknejo iz življenja.

 Svojci morajo vse te pritiske prenašati in redko dobijo ustrezno podporo izven ožje družine. Pri oblikovanju naših podpornih programov za žalujoče smo opazili potrebo po podporni skupini, kamor so vključeni samo svojci po izgubi zaradi samomora bližnjih.

Pripravili smo vikend bivalno skupino oz. odmik, kjer boste žalujoči lahko vodeno predelovali svojo izgubo in dobili tudi podporo drugih žalujočih po izgubi bližnjega zaradi samomora z izmenjavo izkušenj.

Vikend za žalujoče se bo zgodil 13. in 14. aprila 2019. Začenjamo v soboto zjutraj in zaključimo v nedeljo po kosilu.

Lokacija je v Vrbju pri Žalcu v Savinjski dolini. Želimo odmik v naravi, kjer se bomo lahko posvetili delu in bomo tam sami.

hospic 2019 vikend skupina žalujoči zaradi samomoraOrganizacija in vodenje programa s strani naših strokovnih delavcev in prostovoljcev je brezplačno. Srečanje je namenjeno tudi druženju žalujočih in daje priložnost za medsebojno podporo, za izmenjavo izkušenj, zato vas bomo povezali tudi za prevoz, če boste tako želeli. 

Cena za polni penzion na namestitvi plačate sami, računamo na ceno cca 30 eur. Več informacij ob prijavi. 
Prijavite se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali pokličite za več informacij.

Zagotavljamo zaupnost in diskretnost.

Kontakt

  • Mreža za socialno vključenost - Vključen.si
  • Kristanova ulica 1,1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Telefon: 030 646 943